Show Menu

mrhenry-popuptuba
Elke klant is uniek en zo ook elke opdracht. Door de juiste combinatie van creatieve ideeën en oplossingen maken we van elk project, of het nu over on- of offline communicatie gaat, iets origineel en bijzonder, waarbij we steeds op zoek gaan naar dat tikkeltje extra.

We werken voor zowel kleine lokale als grote internationale bedrijven, die ons toelaten verschillende aspecten van een opdracht aan te pakken, van analyse naar ontwerp, art direction tot front- &backend oplossingen zoeken. Mr Henry is een allround bureau voor zowel online, offline, applicaties, & branding.

Een concept ontwikkelen voor een project zoals Pop up Tuba was zeker een uitdaging. Verschillende leegstaande panden, verspreid over een dorpskern, in de kijker zetten is zeker geen alledaagse opdracht, maar wel eentje waar we met veel plezier onze tanden hebben ingezet.

Ontzettend fijn om op verkenning te gaan en dat stukje buiten de Antwerpse ring te bezoeken dat ons net iets minder bekend was, maar waar na een fantastische rondleiding van CC Deurne al snel verandering in kwam. Toen al straalde het warme buurtgevoel en enthousiasme er van iedereen af.

Daar Frank Deboosere de Belgische winter steevast omschrijft als grijs; hier, hier & hier en het popupfestival nét dan van start gaat, leek het ons geen slecht idee wat extra kleur in de Turnhoutsebaan te injecteren.

Het uitgangspunt om te vertrekken vanuit tape en vrolijke kleurrijke patronen paste ook perfect binnen het plaatje van een budgetvriendelijke communicatiestijl die ook naadloos kon aansluiten binnen het kader van de Antwerpse identiteit.

Patronen en kleur zijn dankbare elementen om een herkenbare visuele identiteit te creëren, zonder afhankelijk te zijn van fotografie. Hierbij was de tape perfect om de ruimtes visueel af te bakenen en kon het ook door de deelnemers gebruikt worden om zelf creatief mee aan de slag te gaan.

Omdat we zelf in het centrum van Antwerpen zitten, is het ook makkelijk om af en toe eens een kijkje te gaan nemen hoe het festival verder verloopt. De verschillende activiteiten, winkeltjes en initiatieven zorgen hopelijk ook na het festival voor een verdere opleving van de buurt. Wij hebben er alvast een leuke samenwerking aan overgehouden.

“Let’s make the internet a prettier place.”

Mr. Henry

Portretten : Mr. Henry

Portretten : Mr. Henry

Elke klant is uniek en zo ook elke opdracht. Door de juiste combinatie van creatieve ideeën en oplossingen maken we van elk project, of het nu over on- of offline communicatie gaat, iets origineel en bijzonder, waarbij we steeds op zoek gaan naar dat tikkeltje extra.