Show Menu

LATE NIGHT SHOPPING @ POP UP TUBA

Op donderdagavond 27 november vanaf 19u organiseren Svelta hun eerste ‘Dearest Friends’- shopping event. Dit event gaat door in de winkel op de Turnhoutsebaan 30 te Deurne. Het wordt een leuke en gezellige avond waar we u als klant graag persoonlijk op uitnodigen.

Die avond showen de modellen doorlopend de laatste lingerietrends voor man en vrouw. Geniet ondertussen ook van een glaasje cava aan de cava-bar of proef enkele wijnen op de mini
wine tasting. Uiteraard zorgen zij die avond ook voor de hapjes.
Als aandenken aan dit event geven ze een mooi geschenk aan elk deelnemend koppel.

Komt u graag met uw beste vriendin of partner naar dit shopping event, aarzel dan niet om in te schrijven. Je kan op volgende manieren inschrijven: telefonisch: 03 324 23 62, via e-mail: info@svelta.be, via onze website: www.svelta.be of via onze facebook-pagina: www.facebook.com/Svelta.Deurne

en BTW : Alle POP UP shops zijn open.. tot 22u!
BTW 2 : wij kiezen deze foto niet zelf