Show Menu

We kunnen het niet genoeg onderstrepen. VZW Karton staat voor een hoop speelse creativiteit, een flinke dosis ondernemerschap en vooral onze twee inspirerende dames, Chantal en Bianca.

Als gastvrouwen van POP UP TUBA brengen zij onder de naam Ivon & Yvett het hele project lang een hoop leuke gasten en activiteiten samen in onze Staminée. Hieronder alvast een klein overzicht.

Volg hun exploten op www.vzwkarton.be  of op hun Facebook pagina.

Staminée

* Chez Ivon & Ivette – elke zondag vanaf 9 november tem 21 december van 15 tot 17 uur.
Elke zondag praten gastvrouwen Ivon & Ivette de meest waanzinnige matinee’s aaneen in staminee De Papegaai. Er komt bekend en minder bekend volk over de vloer. Verder testen Ivon & Ivette uw parate kennis, steken u een hart onder de riem en leren u breien. En de grijze maar wijze TuBa band houdt u scherp op je lazy zondagmiddag.

* Pretloket – 7 november en 5 december van 13 tot 17 uur.
Pretloket = gezellig langskomen om met een hapje en drankje allerlei leuk aanbod rond cultuur en vrije tijd te leren kennen én informatie op maat: tijdens het pretloket helpen we je zoeken naar antwoorden op al jouw vragen rond cultuur en vrije tijd. Je bent ook altijd welkom voor een gewone gezellige babbel ! Een maandelijks menu: elke maand  presenteren wij een nieuw maandmenu met allerlei groepsuitstappen / duo-uitstappen / en individuele uitstappen. Alle praktische informatie die je nodig hebt wordt door ons in een maandelijkse pretgazet meegegeven. Iedereen mag mee! Gratis of aan grote korting: Heel veel dingen die we uitzoeken zijn gratis. Voor betalende tickets zoeken we steeds naar grote kortingen.

* Deelmaaltijd – 7 november en 5 december van 19 tot 21 uur.
We starten de eerste editie met een deelmaaltijd.  Je neemt een gerecht mee en we delen met elkaar.  We maken een groot buffet, proeven en wisselen recepten uit.

Haak je “buurt in bloei” – elke vrijdag: 7, 14, 21, 28 november en 5, 12, 19 december van 14 tot 16 uur.
Elke vrijdag haken en breien we samen.  Neem je wol, katoen, haakpen en/of priemen mee en sluit gezellig aan.  Kan je nog niet haken?  Geen probleem, we staan je bij met raad en d®aad!

* POP UP Podium – elke zaterdag: 8, 15, 22, 29 november en 6, 13, 20 december vanaf 15 uur.
Dit talent ligt nog niet in de rekken langs de Turnhoutsebaan, maar je kan hen hier al een eerste keer komen checken. In de staminee In De Papegaai bestormen wekelijks podiumbeesten van uiteenlopend slag het PopUpPodium. Hou het programma online goed in de gaten, want daar krijg je de allerlaatste line-up te zien van het festival.

Karton

Elk uur, dagelijks of wekelijks een hoop foto’s en een verslag van hun avonturen op de Turnhoutsebaan op www.popuptuba.be of op de Facebook pagina van ons project

vzw Karton

We kunnen het niet genoeg onderstrepen. VZW Karton staat voor een hoop speelse creativiteit, een flinke dosis ondernemerschap en vooral onze twee inspirerende dames, Chantal en Bianca.